Ρεάλ Μαδρίτης: Νέο θύμα στην υπόθεση σεξουαλικού σκανδάλου με νεαρούς παίκτες


Ρεάλ-Μαδρίτης:-Νέο-θύμα-στην-υπόθεση-σεξουαλικού-σκανδάλου-με-νεαρούς-παίκτες

Ένα ακόμη θύμα έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση σεξουαλικού σκανδάλου της Ρεάλ Μαδρίτης που αποκαλύφθηκε λίγες μέρες νωρίτερα, αμαυρώνοντας το όνομα της τεράστιας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η υπόθεση που αφορά τέσσερις παίκτες από την ακαδημία νέων της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι φέρονται να διέδωσαν βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο με μία ανήλικη, έχει πλέον ακόμη ένα θύμα, όπως ανέφερε το Ανώτατο Δικαστήριο των Καναρίων Νήσων.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε μέσω της εφαρμογής Whatsapp

Γεγονός που κατέστησε σαφές το Δικαστήριο τη Δευτέρα (18/9). Πρόκειται για μία 18χρονη κοπέλα, η οποία επίσης φέρεται να εμφανίζεται στο εν λόγω βίντεο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα δύο κορίτσια λογομάχησαν με δύο παίκτες, απαιτώντας να διαγράψουν το βίντεο. Ένας άλλος παίκτης επέπληξε τους συμπαίκτες του για την καταγραφή, για την οποία κανένα από τα δύο θύματα δεν συναίνεσε.

Οι 4 εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν την Πέμπτη (14/9) και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. Το έγκλημα για το οποίο κατηγορούνται είναι η διασπορά ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Η αποκάλυψη

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε αφού μια γυναίκα ανέφερε ότι ένα βίντεο με προσωπικές στιγμές της 16χρονης κόρης της είχε διαδοθεί στο WhatsApp ενώ η ανήλικη είχε σεξουαλική σχέση με έναν ποδοσφαιριστή της ακαδημίας των νέων της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δυο τους φέρεται να γνωρίστηκαν στις αρχές του καλοκαιριού σε παραλιακό κλαμπ.

Η σεξουαλική σχέση των δύο νεαρών ήταν συναινετική, αλλά το θιγόμενο άτομο δεν εξουσιοδότησε την καταγραφή και ακόμη περισσότερο τη διάδοση του βίντεο μέσω κοινωνικών μέσων σε κινητό τηλέφωνο.

Η πρώτη απόφαση που έλαβε το Δικαστήριο είναι να γίνει πλήρης έλεγχος στα τέσσερα κινητά τηλέφωνα που κατέσχεσε η Πολιτοφυλακή από τους κατηγορούμενους. Παράλληλα, ο δικαστής θέλει να ακούσει τη μαρτυρία των δύο θυμάτων.

Στη συνέχεια, προσθέτει το Δικαστήριο, «αναμένεται ότι ο κατηγορούμενος θα κληθεί να καταθέσει για τα υποτιθέμενα ‘εγκλήματα κατά της ιδιωτικής ζωής’».

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Πώς ο Χόλιντεϊ μπορεί να κρατήσει στο Μιλγουόκι τον Γιάννη…
Επόμενο άρθρο Το Champions League είναι εδώ, αλλά πολλά αστέρια λείπουν